Luni - Vineri 09.00- 17.00, Orange 0755 805 775  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
Echipamente apicole de la A la Z
  
  
  
 Poze Ulei de parafina de inalta puritate - 1 L  MOL WOM15 (food grade oil)

  • Poze Ulei de parafina de inalta puritate - 1 L  MOL WOM15 (food grade oil)
  • Poze Ulei de parafina de inalta puritate - 1 L  MOL WOM15 (food grade oil)
 
 
Pin It


Ulei de parafina de inalta puritate - 1 L MOL WOM15 (food grade oil)

Pret vechi: 30 RON Reducere 33%

Pret nou: 20 RON

Disponibil in stoc

Pretul nu include cheltuielile de livrare

Ulei de parafina de inalta puritate - pretabil pentru uz uman (este utilizat in industria cosmetica si alimentara, saloane de masaj si spa, in diete, etc)

Totodata datorita puritatii inalte este utilizat ca lubrifiant pentru mecanisme si angrenaje fine.

In apicultura uleiul de parafina este utilizatat  pentru diluarea  medicamentelelor apicole Varachet, Varatraz, Taktic, Scabatox, Mitak, etc utilizate la aparatele de tip FURETO/FOGGER

Detalii produs:

Ulei alb cu puritate ridicata. Nu contine componente periculoase pentru organismul uman

Uleiul alb WOM poate fi utilizat pentru obtinerea produselor farmaceutice ce pot intra in contact direct (intern sau extern) cu organismul uman sau animal, sau pot patrunde in sistemul digestiv al acestora prin absorbtie sau inghitire.

Uleiul de parafina este unul dintre cele mai populare si eficiente metode de a ameliora simptomele constipatiei. Uleiul de parafina trece prin tractul gastrointestinal fara a fi absorbit in organism, efectul avand loc la 6,8 ore dupa administrare.

Pentru cazuri de constipatie cronica, se administreaza una sau doua linguri de ulei de parafina, in fiecare seara.

Produsul poate fi utilizat si in urmatoarele domenii ale industriei: ind. cauciucului, ind. materialelor plastice, ind. textila, ind. hartiei etc.

WOM poate fi recomandat si pentru protejarea fructelor si legumelor, producerea hartiei rezistente la apa, lubrifierea masinilor care vin in contact cu alimentele prelucrate.

De asemenea, produsul poate fi recomandat si in industria cosmetica, la producerea cremelor, unguentelor, uleiurilor pentru copii, uleiuri pentru masaj, etc.


Uleiul alb WOM este obtinut din ulei mineral, prin mai multe trepte severe de rafinare. Produsul este incolor, inodor, non-fluorescent si fara continut de compusi aromatici.

Uleiul alb WOM indeplineste cele mai importante specificatii medicale referitoare la Parafine lichide, continute in Farmacopeia Europeana ( editia a 5-a ), Farmacopeia Ungara ( a 8-a editie ), precum si conditiile de puritate solicitate de standardele 172.878 si 178.3620 (a) ale Food and Drug Administration ( Administratia Alimente si Medicamente ).

Uleiul de parafina WO M nu contine nici un component care poate reprezenta un risc pentru sanatatea umana.

Articole cu informatii utile despre uleiul de parafina:

https://www.divahair.ro/frumusete/ingrijire_corporala/ulei_de_parafina:_beneficii_pentru_sanatate_si_frumusete

http://www.one.ro/sanatate/sanatatea-ta/uleiul-de-parafina-tratament-impotriva-constipatiei-8303239


Luni - Vineri 09.00- 17.00, Orange 0755 805 775 - Comenzi telefonice
Luni - Vineri, 09.00 - 17.00

 


Detalii produs


Categorie: Aparate Furetto & accesorii

Greutate produs: 0.9 kg.



Produse similare


Ulei de parafina de inalta puritate pretabil pentru uz uman (este utilizat in industria cosmetica si alimentara, saloane de masaj si spa, in diete, etc) . Este produs de MOL Ungaria. Totodata...
20 RON
30 RON
  
  
  

Categorii produse

  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?