Orange 0755 805 775, Digi 0785 480 200  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
Echipamente apicole de la A la Z
  
  
  

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Prisaca Dobrogea (prisacadobrogea.ro).

Site-ul Prisaca Dobrogea (prisacadobrogea.ro) este operat de societatea Apitehnik Beekeeping SRL-D, cu sediul in Str. Isaccei, nr. 115, Tulcea, Tulcea, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J36/3/04.01.2016.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Prisaca Dobrogea (prisacadobrogea.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Prisaca Dobrogea (prisacadobrogea.ro) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Prisaca Dobrogea (prisacadobrogea.ro) si a tertilor cu care Prisaca Dobrogea (prisacadobrogea.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Prisaca Dobrogea (prisacadobrogea.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Prisaca Dobrogea (prisacadobrogea.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com/span>.
  
  
  

Categorii produse

  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?